Simmelink Advocatenkantoor

Simmelink Advocatuur, het advocatenkantoor in Maarssen, is gespecialiseerd in (internationaal) familierecht. We hebben één doel: het beste resultaat voor u behalen met een gedreven no-nonsense werkwijze.

Carla Simmelink. Advocaat voor (internationaal) familierecht en erfrecht

Gespecialiseerd in (internationaal) familierecht en erfrecht

Simmelink Advocatuur is een advocatenkantoor gespecialiseerd in (internationaal) familierecht en erfrecht. We combineren topkwaliteit met een persoonlijke, oplossingsgerichte en creatieve aanpak om voor u het beste resultaat te halen.

Onze werkwijze

Op een persoonlijke en no-nonsense wijze gaan wij aan de slag met uw vraagstuk.

Mr. Carla Simmelink

Per 1 april 2018 ben ik mijn eigen advocatenkantoor Simmelink Advocatuur gestart.

Tarieven

Een vaste prijs voor afgebakende vraagstukken of maatwerk voor complexe situaties. Transparantie is wat wij belangrijk vinden.

Internationaal recht. Advocates bestuderen een zaak

De aanpak van Simmelink Advocatuur

Helder en transparant werken op een hoog niveau betekent dat wij ons serieus in uw dossier verdiepen. Het betekent dat we u goed kunnen adviseren over de haalbaarheid, de mogelijke aanpak, de te verwachten kosten en het resultaat dat we met elkaar willen bereiken.

Maatwerk: geen standaard werk
De hoofdzaak: ter zake kundig
Betrokken: persoonlijk contact
Tarieven: pakket of maatwerk
Maatwerk: geen standaard werk

We zijn volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in het familierecht. Ook in internationaal perspectief kennen we alle ins en outs, zodat we cliënten die werkzaam of woonachtig zijn in het buitenland kunnen helpen. De kwaliteit van onze dienstverlening is op maat gesneden, praktisch en oplossingsgericht, zodat u verder kunt.

De hoofdzaak: ter zake kundig

We zijn helder, pragmatisch en we leveren een hoge kwaliteit van dienstverlening. We verspillen geen tijd aan irrelevante details die u niet verder helpen. Deze belofte maken we waar door met 15+ jaar ervaring aan uw zaak te werken. We hebben een no-nonsense aanpak om het best mogelijke resultaat te behalen, zodat u verder kunt.

Betrokken: persoonlijk contact

We vinden een persoonlijke band met de cliënt belangrijk en we doen het net even anders, want onze aandacht ligt bij u. Wie bent u en waar kunnen we u mee helpen? De voorwaarde om op een effectieve wijze aan het beste resultaat voor u te werken. Als we aan uw zaak werken, staat uw belang centraal. We bespreken samen met u wat de beste strategie is, zodat we het best mogelijke resultaat kunnen halen. We nemen u mee in onze aanpak en communiceren er helder over, zodat u met een positief gevoel op onze samenwerking terugkijkt. We zijn dan ook pas tevreden wanneer u dat ook bent.

Tarieven: pakket of maatwerk

Voor compacte of afgebakende vraagstukken kunnen we een standaard pakket aanbieden. Zo weet u van tevoren precies waar u aan toe bent en komt u nooit voor verrassingen te staan. Is het standaard pakket niet voldoende voor uw situatie? Dan bieden we uiteraard een maatwerk oplossing voor u. Weet u niet precies wat u nodig heeft? Geen probleem, tijdens een gratis intakegesprek zal dat duidelijk worden.

Kennismaken met Carla Simmelink, advocaat / eigenaar

Per 1 april 2018 ben ik mijn eigen advocatenkantoor Simmelink Advocatuur gestart. Daarvoor heb ik 14 jaar bij drie verschillende advocatenkantoren gewerkt om de juiste werkervaring op te doen. Het was nu tijd om het heft in eigen hand te nemen.

Ik versta mijn vak goed en dat wil ik combineren met een creatieve, ondernemende en resultaatgerichte aanpak om mijn cliënten maximaal te ondersteunen. Daarbij ben ik persoonlijk betrokken bij uw situatie en wil ik graag weten wat u beweegt. Uw belang staat centraal, ik heb dan ook één doel: het beste resultaat voor u bereiken.

In 2003 ben ik afgestudeerd aan de Universiteit Maastricht. In 1998 startte voor mij de opleiding Nederlands Recht. Naast het Nederlands recht heb ik eveneens de European Law School gedaan: een Engelstalige studie waarbij het recht van verschillende Europese landen werd vergeleken en internationale zaken aan een Moot court werden gepresenteerd. Het Moot court heeft me belangrijke vaardigheden bijgebracht om zelfstandig, door grondige analyse van een complex juridisch probleem, met een steekhoudende juridische argumentatie zowel schriftelijk als mondeling, standpunten op overtuigende wijze voor het voetlicht te brengen. Een belangrijke vaardigheid om goed te kunnen pleiten en processtukken te schrijven. Het internationale aspect heeft altijd mijn interesse gehad waardoor ik ook gespecialiseerd ben in internationaal familierecht.

Ook ben ik van nature nieuwsgierig in de wijze waarop ontwikkelingen verlopen en met elkaar samenhangen, creatief van aard en vind ik het leuk om in contact te komen met mensen en ze te helpen. Zo heb ik tijdens mijn studie juridisch advies gegeven in de gevangenis en werkte ik onder meer als griffier voor de Rechtbank Utrecht. Hier bezocht ik samen met de rechter psychiatrische ziekenhuizen en was ik de secretaris ter zitting. Na mijn studie heb ik als jurist een jaar voor een deurwaarderskantoor gewerkt voordat ik in de advocatuur begon.

De drie jaar durende advocatenopleiding heb ik gevolgd bij twee advocatenkantoren die in meerdere rechtsgebieden waren gespecialiseerd. Hierdoor leerde ik om problemen multidisciplinair op te lossen zonder beperkt te worden door een te sterke specialisatie van een enkel rechtsgebied.

Op mijn LinkedIn-profiel kunt u meer informatie vinden over mijn professionele werkervaring zoals de advocatenkantoren waar ik heb gewerkt. In mijn werk gebruik ik de achternaam Simmelink. Omdat ik getrouwd ben met Henk ten Dolle, is mijn officiële naam Carla ten Dolle.

Uitleg over het advocatenkantoor Simmelink Advocatuur

Neem contact op

Wilt u een afspraak of meer informatie? Ik sta u graag persoonlijk te woord zonder tussenkomst van een secretariaat.
Een eerste gesprek geeft al veel duidelijkheid en het is gratis en vrijblijvend. Bel gerust 030-3078732. Wordt u liever door mij teruggebeld of –gemaild, dan ontvang ik graag uw telefoonnummer of e-mail, uw vraag en eventueel het tijdstip waarop ik u kan terugbellen. Ik help u graag persoonlijk verder.

Menu